Amazon Software Development Engineer Salaris op verschillende niveaus || Interviewkickstart (2024)

Als u een software -ingenieur, softwareontwikkelaar of coderingsingenieur bent die kijkt naar een carrière in softwareontwikkeling, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in wat de toptechnologiebedrijven betalen.Vandaag zullen we verkennen dat ontwikkelaars van de compensatiesoftware worden ontvangen bij een van de meest gerenommeerde Faang -bedrijven ter wereld - Amazon.

Amazon groeit van een online boekwinkel naar een 'alles' -winkel die zijn klanten op de eerste plaats zet, evolueert en innoveert door zijn teams van software -ingenieurs.Bovendien gaan de technische rollen bij Amazon ook voortdurend vordert om nieuwe markten en vaardighedenvereisten te evenaren.

In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende rollen van softwareontwikkelaars in Amazon en hun respectieve loongemiddelden.Dit zijn de onderwerpen die we hebben behandeld:

  • Niveaus van Amazon Software Development Engineer Niveaus
  • Amazon Senior Software Development Engineer Salaris
  • Amazon Software Development Engineer aandelenopties
  • Voordelen van werken bij Amazon als softwareontwikkelingsingenieur
  • Amazon Software Development Engineer Salarissen op basis van de locatie
  • Amazon versus andere bedrijven Softwareontwikkelingsingenieur Salarisvergelijking
  • Hoe u met een salaris kunt onderhandelen bij Amazon
  • FAQ's op Amazon
  • Hoe een interview met softwareontwikkeling te kraken bij Amazon

Niveaus van Amazon Software Development Engineer Niveaus

Elke rol in het bedrijfskader van Amazon wordt geassocieerd met een niveau.Dit niveau wordt bepaald op basis van twee parameters:

  1. Jarenlange ervaring
  2. Prestaties in deInterview

Na rekening te houden met beide hierboven genoemde parameters, een niveau vanVoor 4-compositiewordt toegewezen aan de aanwijzing van de kandidaat.Hier zijn de belangrijkste taaktitels in de compensatiehiërarchie als het gaat om softwareontwikkelingsingenieurs:

Associate Software Development Engineer 1 (SDE I, niveau 4)

Een sde-i is een nieuwe aanwerving met rond1-3 jaarvan ervaring.De meeste zakelijke posities bij Amazon beginnen op niveau 4.

Software Development Engineer 2 (SDE-II, niveau 5)

Sde-ii is een persoon met3-10 jaarvan ervaring;Dit omvat ervaring met grote codebases.

Software Development Engineer 3 (SDE-III, niveau 6)

Dit niveau wordt bereikt na het voltooien van tenminste8-10 jaarvan ervaring op het gebied van softwareontwikkeling.De persoon op dit niveau had ten minste één belangrijk project moeten leiden.

Principe Software Development Engineer (niveau 7)

Een persoon die een carrière begint op niveau 4 bij Amazon, bereikt zelden deze positie.Dit niveau is gereserveerd voor mensen met 10-15 jaar ervaring.

Amazon Senior Software Development Engineer Salaris

De salarisstructuur van een softwareontwikkelingsingenieur bij Amazon kan worden onderverdeeld in drie componenten:

  • Basis salaris:Het basissalaris wordt bepaald op basis van de functie en locatie van de werknemer;Het basissalaris heeft echterEen bovengrens van $ 160.000en overtreft deze waarde zelden.
  • Bonus:De bonussen worden jaarlijks toegekend en varieert tussen werknemers.
  • Beperkte aandeleneenheden:RSU maakt deel uit van het compensatiepakket van Amazon waardoor sommige aandelen van het bedrijf aan de werknemer worden gegeven.We zullen dit verder bespreken in de volgende sectie.

Amazon Software development engineer Salary at Different Levels| |Interviewkickstart (1)

De geschatte salarissen voor elk niveau zijn genomen van niveaus. FYI.

Bij Amazon is de vergoeding van een werknemer gebaseerd op hun niveau.Bijvoorbeeld eenSenior Software Development Engineerbij Amazon zou zijnNiveau 6en zou een geschat salaris verdienen van ongeveer E$ 300K per jaar.

Amazon Software Development Engineer aandelenopties

Als softwareontwikkelingsingenieur bij Amazon, heb je het recht om te verdienenBeperkte stockunits(RSUS).ElkFavebedrijfheeft zijn eigen manier om zijn werknemers te compenseren door aandelen en aandelen.Dit is een onderdeel van de totale vergoeding die een persoon ontvangt.

Bij Amazon is de RSU's onderworpen aan een vierjarig vestingschema, dus u moet een aantal jaren bij het bedrijf werken voordat u uw aandelen kunt verzilveren,

Met elk voorbijgaand jaar zal het vest toenemen.In deEerste jaar, 5%van de voorraad zal vestigen, terwijl, in deTweede jaar, 15%zal vestigen.In dederde en vierdeJaren,40% van de aandelenzal respectievelijk vestigen.

Voordelen van werken bij Amazon als softwareontwikkelingsingenieur

Naast het Senior Software Development Amazon -salaris komen werknemers ook in aanmerking voor verschillende extra voordelen die Amazon te bieden heeft.Amazon biedt zijn werknemers vanVoordelen ter waarde van ongeveer $ 5.400.Deze voordelen kunnen in grote lijnen worden ingedeeld in drie categorieën:

Transportvoordelen

Amazon heeftBedrijfshuttles, regionale transits,en in het geval dat de door het bedrijf verstrekte wijze van transport niet voldoende is, biedt Amazon zelfstransporttoeslagenaan zijn werknemers.

Gezondheids-, verzekerings- en welzijnsvoordelen

Sommige van de door Amazon verstrekte verzekeringspolissen zijn onder meer:

  • AFFALSE DOODSCHAP
  • Tandverzekering voor tandheelkundige en visie
  • Ziektekostenverzekering
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Levensverzekering
  • Huisdierverzekering

Wellness -voordelen ter plaatse:

  • Gymvergoeding
  • Aangepast werkstation voor selectieve werknemers
  • Huisdiervriendelijke werkplek

Verlof beleid voor werknemers:

  • Vaderschapsverlof van maximaal 6 weken en zwangerschapsverlof van maximaal 10 weken
  • 5 dagen betaalde ziektetijd af
  • Persoonlijke bladeren (6 persoonlijke dagen per jaar)

Amazon draagt ook $ 500 bij aan het aantal besparingen van werknemers.

Thuis- en financiële voordelen

Amazon biedt een verhuisbonus van $ 700

Een ding dat uniek is voor Amazon is, ze bieden een mega achterdeur Roth Ira.Het bedrijf stelt de werknemer toe om 10% van zijn loon bij te dragen aan het gedeelte na belastingen van het 401K-plan.Werknemers krijgen ook:

  • 401K Pensioenplan
  • Telefoonrekeningvergoeding
  • Hulp bij huisdieren
  • Vruchtbaarheidshulp

Amazon Software Development Engineer op basis van locatie

De totale vergoeding die wordt verdiend door een softwareontwikkelingsingenieur varieert volgens de locatie en jarenlange ervaring op het technologische veld.

Amazon Software development engineer Salary at Different Levels| |Interviewkickstart (2)

Dit is geen allesomvattende lijst;Amazon heeft nog veel meer locaties in de Verenigde Staten.

In vergelijking met het gemiddelde salaris verdiend door een Senior Software Development Engineer van niveau 6 op andere locaties, is het jaarinkomen van een werknemer die in het hoofdkantoor werkt aanzienlijk hoger.

Softwareontwikkelingsingenieur salaris bij Amazon versus andere bedrijven

Een geweldige manier om te beslissen of de door Amazon aangeboden compensatie de beste in het veld is door het salaris te vergelijken dat Amazon biedt met twee andere toonaangevende technologiebedrijven - Microsoft en Google.

Instapvergunning vergelijking

De compensatie aangeboden doorAmazoneaan een softwareontwikkelingsingenieur op instapniveauis $ 151k,Terwijl, voor dezelfde positie,Microsoft biedt $ 162K,EnGoogle biedt $ 180k.

Tweede niveau compensatievergelijking

De compensatie aangeboden aan een niveau 2AmazoneSoftware Development Engineer is$ 206K, terwijlGoogle biedt $ 256KEnMicrosoft biedt $ 176K.

Vergelijking op het derde niveau

De compensatie aangeboden aan eenNiveau drieAmazon Software Development Engineer is$ 305K, terwijlGoogle biedt $ 343KEnMicrosoft biedt $ 221K.

Amazon Software development engineer Salary at Different Levels| |Interviewkickstart (3)

Dus als u op zoek bent naar een bedrijf voor een goede loonschaal, moet Google uw doelwit zijn.Als groei echter is wat u wilt bereiken, past Amazon perfect bij u.

Hoe u met een salaris kunt onderhandelen bij Amazon

Of u nu een nieuwe positie begint of een promotie verwacht, of verhuist, salarisonderhandelingen worden een cruciaal aspect van het proces.Er zijn weinig punten om in gedachten te houden terwijl u beleefd onderhandelt voor een salaris dat u verdient:

  1. Weet wat je waard bent!Ondermijnen uw inspanningen en jarenlange ervaring niet voor de recruiters.
  2. Onderzoek naar deBetaalschaal- en compensatievoordelenAangeboden bij andere Faang -bedrijven.Dit zal je helpen een schatting voor jezelf af te leiden.
  3. Vraag meer dan wat u verwacht;Op deze manier geef je de recruiters wat ruimte voor aanpassing.
  4. Onderhandel over het salarisop het juiste moment.Dit is een belangrijk punt dat moet worden opgemerkt als het gaat om het zoeken naar een promotie.Een slecht humeur kan je kans geven om een raam uit te razen.

Het ondertekenen van bonussen die door Amazon worden aangeboden, zijn extreem lokken, dus als je denkt dat je veel meer verdient dan wat wordt aangeboden, kun je beleefd onderhandelen.

Voel je vrij om onze blog over te bekijkenSalarisonderhandelingstipsOm meer te weten te komen over enkele van de veel voorkomende fouten die zijn gemaakt tijdens het proces van salarisonderhandelingen en hoe deze te vermijden.Kijk ook uitHoogste salaris verdiend door een softwareontwikkelingsingenieur bij Faang Companies.

FAQ's op Amazon

  1. Heeft Amazon een salarislimiet?
    Ja, recruiters kunnen een basissalaris niet hoger bieden dan wat wordt toegewezen aan een bepaalde rol en locatie.Het basissalaris kan variëren afhankelijk van de functie, maar is zelden meer dan $ 160.000.
  2. Kan ik me aanmelden bij Amazon als een frissere software -ontwikkelingsingenieur?
    Het wordt aanbevolen om ervaring op te doen van andere technologiebedrijven voordat hij Amazon aanvraagt, omdat Amazon voornamelijk personen rekruteert met een minimum van twee jaar werkervaring.

Hoe het interview met softwareontwikkeling bij Amazon te kraken?

De enige manier om een van deFavebedrijfInterviews, zij het voor de functie van software -ingenieur, softwareontwikkelaar of technische lead, is door een slimme strategie aan te nemen.De strategie kan alleen worden bedacht nadat het de technische te begrijpeninterviewproces.Daarna kunnen de volgende punten worden overwogen:

  1. Een uitgebreide en afleidenStructured Technical Interview Prep Plan.
  2. OefeningGegevensalgoritmeproblemen oplossenElke dag om uw probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.
  3. GebruikConcurrerende programmeerplatformsOm uw coderingsvaardigheden te verbeteren.
  4. OefeningMock -interviews met het inhuren van managers van Amazonen werknemers.

De enige manier om de genoemde punten met succes te volgen, is door een goed geplande cursus te hebben.

Als u zich voorbereidt op een technisch interview, bekijk dan onzeTechnische interview checklist, interview vragenpagina, enSalarisonderhandeling e -boeknaarKrijg het interviewklaar!Lees ookHoe moeilijk is het om een baan bij Amazon te krijgen,,Hoe u software -engineering banen kunt krijgen bij Amazon,EnHoe u zich voorbereidt op een interview met AmazonVoor specifieke inzichten en begeleiding over interviews met Amazon Tech.

Hebben getraindMeer dan 6.000 software -ingenieurs, we weten wat er nodig is om de moeilijkste technische interviews te kraken.Sinds 2014,Interview kickstartAlums landen lucratieve aanbiedingen van Faang- en Tier-1-technologiebedrijven, met eenGemiddelde salarisverhoging van 49%.Het hoogste aanbod ooit ontvangen door eenIK ALUM is maar liefst $ 933.000!

Bij IK krijg je de unieke kans om van te lerenDeskundige instructeurswie zijnHet inhuren van managers en technische leadsbij Google, Facebook, Apple en andere topbedrijven in Silicon Valley.

Wilt u uw volgende technische interview?Meld u aan voor onzeGratis webinar.

Amazon Software Development Engineer Salaris op verschillende niveaus || Interviewkickstart (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5975

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.